Tämä oli suurin himoni raskausaikana, varsinkin kun keitti spagettia ja laitto sekaan
Saatiin varmaan pari kiloo valmiiks kuorittuja porkkanoita niin pitihän tätä tehä. Aina oon tehny tällä ohjeella, joka on peräsin Kotiruoka-kirjasta.

(nuilla määrillä valmista laatikkoo tulee todella vähän, teen aina moninkertasena)

3/4 dl riisiä
2,5 dl vettä
2,5 dl maitoa
250g porkkanoita
1 tl suolaa
(hiven valkopippuria ja muskottipähkinää)
1tl sokeria tai siirappia
1 muna
Pinnalle korppujauhoja ja rasvaa

Keitä riisipuuro ja anna jäähtyä. Pese, kuori ja raasta porkkanat (itse keitän porkkanat ja soseutan maidon kanssa). Sekoita porkkanamössö, mausteet ja muna puuroon.

Kaada seos voideltuun vuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhetta ja pieniä voinokareita. Paista 200 asteessa 50-60 minuuttia.

Onneksi kohta on taas joulu